- Hofteskaden forverres av løpesettet hans

Cardiff-treneren mener Mats Møller Dæhli har et problem.

SCORET MOT MALTA: Mats Møller Dæhli er fast på det norske A-landslaget, men har ikke spilt for Cardiff siden starten av september. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
SCORET MOT MALTA: Mats Møller Dæhli er fast på det norske A-landslaget, men har ikke spilt for Cardiff siden starten av september. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Fotballstudio: Norge — Estland kl 20

(Dagbladet): I kveld starter Mats Møller Dæhli trolig for Norge mot Estland på Ullevaal, 19-åringen var på laget med riktig vest på treninga i går.

I klubblaget Cardiff er det verre stilt, Dæhli har har ikke kommet på banen i de fem siste kampene. Dæhli har slitt med bevegeligheten i hofta, men friskmeldte seg før landslagssamlingen.

Hjemme i Cardiff  har Dæhli tilsynelatende fortsatt status som skadd, skriver lokalavisa Wales Online.

Ønsker gode holdninger Cardiff-sjef Russel Slade sier at verken Cardiff eller han har fått sett det beste av nordmannen. Derfor har Slade ikke fått gjort seg opp noen endelig mening om den tidligere Manchester United-spilleren.

Ifølge lokalavisa ønsker manageren at Dæhli slåss for en plass på laget.

- Det første du ønsker å se fra en spiller er gode holdninger og ambisjoner. Det er viktig, sier Slade.

- Den andre faktoren er hofteskaden hans. Den blir verre av løpesettet han, måten gutten løper på. Det er noe som definitivt trenger å bli løst framover.

Ikke ideelt I forrige uke uttalte Slade at det måtte et stort bud til for å slippe Dæhli til en ny klubb i januar. Mandag sa Dæhli selv til Dagbladet at han ikke har snakket med den tidligere Leyton Orient-manageren på tre uker.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer