Hoftun: - Godt fornøyd

Rosenborg-kaptein Erik Hoftun er godt fornøyd med trekningen i mesterligaen. Han har god tro på å gå videre.

- Det var mange tøffe grupper, men jeg synes det ser rimelig greit ut. Jeg er ganske godt fornøyd, sa Erik Hoftun til NTB.

Rosenborg trakk de engelske seriemestrene Arsenal, greske Panathinaikos og PSV Eindhoven fra Nederland. Arsenal har ikke tapt på 43 seriekamper, men har ikke hatt like stor suksess i mesterligaen.

- Det er et av verdens beste klubblag, og det blir nok tøft. Men alt er mulig i fotball. Målet når man først er med i gruppespillet vil være å gå videre, så vi går for det, men det blir knalltøft. Det er ingen tvil om det, mente RBK-veteranen.

Kapteinen tror også at Panathinaikos og PSV Eindhoven er overkommelige motstandere.

- De er gode lag de og. De er de beste der de kommer fra, men vi har spilt mot både Panathinaikos og nederlandske Ajax, og gjort det bra. Muligheten er der hvis vi får det til å fungere.

Hoftun har vært med på alle Rosenborgs mesterligaeventyr siden starten i 1995. Likevel synes han det fortsatt er like spennende.

- Det sitret bra i kroppen da jeg så trekningen i sted, så det blir stort. Da vi klarte å kvalifisere oss for to dager siden var det noe av det største jeg har opplevd på fotballbanen, så det er fortsatt like moro, sa Hoftun til NTB.

NTB