Hoftun: - Skal ikke gjenta seg

Erik Hoftun tror fortsatt Rosenborg kan nå langt i Champions League, og lover at det ikke blir flere «skitmål» mot RBK i tida framover.

Med 3-3 mot Inter Bratislava fikk RBK seg en breiside i kommentatorspaltene i dag. «Mye flaks - lite identitet» skriver Dagbladets fotballkommentator, mens VG mener «Noe er grunnleggende feil med RBK».

Men Hoftun holder på at RBK har et godt utgangspunkt foran returmøtet med Inter Bratislava - og tror ikke laget er svekket i forhold til tidligere sesonger.

- Dersom vi går gjennom nåløyet i kvalifiseringen, er det ingen grunn til at vi ikke skal kunne gjøre det bra mot storlagene som før, sier Hoftun til NTB.

Han innrømmer likevel at dagens lag ikke var på sitt beste i går kveld. Feilene var stygge og kostbare.

- Alle er fullt klar over vi slapp inn «skitmål». Det skal ikke gjenta seg. Det er bare snakk om å bli mer besluttsom og mer kynisk, sier Hoftun.

Mens Nils Arne Eggen hardnakket nektet for at trønderne hadde flaks, legger Hoftun seg flat.

- Vi hadde utrolig flaks som fikk to mål mot slutten, sier Hoftun.

  • Trekningen til første gruppespill gjøres 23. august. Kampene spilles i tidsrommet mellom 11. september og 31. oktober. Andre omgang trekkes 2. november og avgjøres fra 20. november til 20 mars.

    (NTB/Dagbladet.no)

<B>LURT:</B> Både Bent Inge Johnsen (t.v), Christer Basma og Erik Hoftun hadde store problemer med Inter Bratislavas Alias Lembakoali.