Hoftun bekrefter: Har fått konkret bud på Strandberg

Derfor var han ikke i troppen mot Viking.

PÅ VEI BORT?: Rosenborg mottok i dag tidlig et konkret bud på Stefan Strandberg. Blir klubbene enige innen overgangsvinduet stenger, bytter Stefan Strandberg klubb.
 Foto: Carina Johansen  / NTB Scanpix
PÅ VEI BORT?: Rosenborg mottok i dag tidlig et konkret bud på Stefan Strandberg. Blir klubbene enige innen overgangsvinduet stenger, bytter Stefan Strandberg klubb. Foto: Carina Johansen / NTB ScanpixVis mer

Viking - Rosenborg 1-2

(Dagbladet): Stefan Strandberg streiket tidligere denne sesongen, noe som skapte oppstyr.

I dag var han heller ikke å finne i Rosenborg-troppen, og Cmore meldte det var fordi han «ikke var mentalt klar».

Denne gangen var det Rosenborg som mente det var best at Strandberg sto over, og ikke Strandberg selv. Det bekrefter sportslig leder i Rosenborg, Erik Hoftun, overfor kanalen.

- Hodet hans er ikke helt i Rosenborg, sier Hoftun.

I dag kom et konkret bud på forsvarsspilleren.

- Vi har hatt enighet om at veien videre for Stefan er en annen plass enn Rosenborg. Vi ble litt overrasket i morges da det kom et konkret tilbud når det er så kort tid igjen av overgangsvinduet. Da må vi se om vi blir enige, og om han er fornøyd. Da blir det en overgang. Det blir noen spennende timer, sier Hoftun.

Og ja - det blir noen spennende timer. Overgangsvinduet stenger ved midnatt allerede i morgen. Hoftun vil ikke si noe om hvilket land klubben som har lagt inn bud er fra.