Hoftun er usikker på plassen

CARDIFF (Dagbladet.no): Erik Hoftun er i storform og har imponert med solid spill i Champions League. Men han er ikke sikker på å få spille fra start mot Wales i morgen. - Jeg blir selvfølgelig skuffa hvis jeg ikke får spille - sånn bør det være, sier Hoftun til Dagbladet.no.

Med Ronny Johnsen tilbake etter skade har landslagssjef Nils Johan Semb fått et hyggelig midtstopperdilemma. Bjørn Otto Bragstad, Erik Hoftun, Henning Berg og Ronny Johnsen kjemper om to ledige plasser i midtforsvaret.

- Vi har fire gode stoppere å velge mellom, så konkurransen om plassene er bra, sier Nils Johan Semb til Dagbladet.no.

Erik Hoftun har vært prøvd som makker både til Henning Berg og Ronny Johnsen når landslaget har drillet formasjoner i Cardiff. Sjøl er han ikke sikker på om han spiller fra start.

- Nei, det er jeg absolutt ikke sikker på. Jeg har vært med på formasjonstreninga, men vi har mange gode stoppere som alle kan gjøre en bra jobb.

Hoftun har hatt en god sesong for Rosenborg og er en av Tippeligaens fremste formspillere. Han innrømmer at det ville vært en nedtur å starte på benken i morgen.

- Ja det ville det. Alle er jo her for å spille. Jeg blir selvfølgelig skuffa hvis jeg ikke får spille - sånn bør det være. Men jeg ville ikke følt det urettferdig, sier Hoftun.

USIKKER: Erik Hoftun er usikker på plassen foran landskampen.