Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hoftun håper på Sollied

Men veteranstopperen tviler på at han kommer.

EINDHOVEN (Dagbladet.no): Kaptein Erik Hoftun er like spent som Rosenborg-fansen. I likhet med dem håper han at RBK-styreformann Nils Skutle kommer hjem fra møtene i Belgia med Trond Sollieds signatur i kofferten.

- Trond er en trener jeg har veldig sansen for. Han er mitt førstevalg, sier Hoftun til Dagbladet.no.

Hoftun ledet spillergruppa som var med på å avgjøre Ola By Rises skjebne. Han understreker at når han utroper Brugge-trener Sollied som den beste kandidaten, er det hans eget utspill.

- Jeg kan bare håpe på Trond. Men det ser ut til at det blir vanskelig å få ham, sier Hoftun.

I mellomtida gleder han seg til kampen mot PSV Einhoven i morgen. 35-åringen peker på magen sin og tror gullfølelsen fra helga kan løfte hele laget.

- Det betyr veldig mye for oss at det ble gull. Nå kan vi slippe skuldrene ned. Det viktigste i sesongen er allerede unnagjort, sier Hoftun.

Foreløpig har Rosenborg bare ett poeng på tre kamper, og er jumbo i gruppa. Men med fire poeng seint tirsdag kveld er det lite som skiller opp til en anneplass i gruppa.

- Da er alt åpent, jeg regner med at Arsenal slår Panathinaikos på hjemmebane, sier Hoftun.

Frode Johnsen sikret gullet med sine tre mål mot Lyn lørdag. Også han mener RBK kan vinne borte i morgen. I så fall blir det for første gang på de siste fem årene i Champions League.

- Ja, egentlig tror jeg det. Det er mye mer artig å reise hit når vi vinner fotballkamper. De er et godt lag, men det er slett ikke umulig å vinne, sier Johnsen til Dagbladet.no.

ØNSKER SOLLIED: Lørdag var Erik Hoftun med på å skaffe RBK lagets 13. strake seriegull. Nå håper kapteinen at Trond Sollied kommer tilbake og forlenger seiersrekka.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media