Hoftun innrømmer gambling med RBK-stallen

Syv spillere ut, ingen inn.

GAMBLER: Sportslig leder i RBK, Erik Hoftun, legger ikke skjul på at RBK gambler litt når så mange spillere forlater klubben. Foto: Erik Berglund / DAGBLADET.
GAMBLER: Sportslig leder i RBK, Erik Hoftun, legger ikke skjul på at RBK gambler litt når så mange spillere forlater klubben. Foto: Erik Berglund / DAGBLADET. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagblade.no): Siden sommervinduet åpnet har spiller etter spiller, totalt sju i tallet, forlatt Lerkendal. Totalt har ni spillere forlatt trønderne siden januar.

Seneste spilleravgang er Didier Konan Ya, som ble klar for bundesligaklubben Hannover i går. RBK-sportsleder Erik Hoftun innrømmer at trønderne driver sjansespill med stallstørrelsen.

- Vi gambler litt, jeg innrømmer det. Men dette arbeidet er viktig med tanke på 2010-sesongen og fremover, sier Hoftun til Adresseavisen.Målet for serielederen er å utvikle unge, egenutviklede spillere gjennom større utfordringer i andre klubber.

Derfor har trønderne valgt å selge og låne ut sju spillere, deriblant Andreas Nordvik (utlånt VIF), Roy Miller (utlånt Örgryte) og Jo Sondre Aas (utlånt Moss)

- Det hadde kanskje vært best å ha hatt dem her i høst, men de er avhengige av å spille kamper der viktigheten av å vinne er større enn for RBK 2, sier Hoftun.

Alle spilleravgangene til tross, sportslederen lover ikke forsterkninger med det første. Trolig er Juska Savolainens ferdige lån i Tampere United det nærmeste man kommer en sommersignering.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer