Hoftun skadet

Erik Hoftun gikk over ende med skamslått legg på treninga i går. Erstatter Torjus Hansén føler seg ennå ikke komfortabel med Rosenborgs spillemåte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

DUBLIN (Dagbladet): Mot Vålerenga på søndag ble Erik Hoftun sparket i tjukkleggen på venstre fot. Mandag trente han ikke med laget og ble regnet som usikker til kveldens kamp mot Bohemians. I går testet Hoftun leggen på treninga på kamparena Dalymont Park, og følte seg klar til kamp - helt til han kom skeivt inn i ei takling av Morten Knutsen og fikk sørlendingen over seg med full kraft - rett i tjukkleggen på høyre bein.

- Det gjorde veldig vondt, sier Hoftun. Han avsluttet straks treninga og la seg ned for behandling av lege Ketil Holen og fysioterapeut Sigbjørn Hammer.

Femti- femti

- Jeg vet ikke om jeg blir spilleklar. Det kommer helt an på hvor mye det stivner. Det blir mye tabletter og is utover natta, så får vi se, sier Hoftun.

Lege Holen er like usikker som Hoftun:

- Det var dumt at dette skulle skje nå, da. Men vi kom raskt til med behandling. Jeg anslår det til femti- femti om Erik blir spilleklar, sier han.

For Åge Hareide var Hoftuns nye skade gårsdagens eneste nedtur. Vidar Riseth og Frode Johnsen ble erklært friske. Men Hoftun er nok en viktigere mann for Hareide enn de andre i kveld. Med Bent Skammelsrud pensjonert og Roar Strand kraftig forkjølet og usikker, er Hoftun den fremste bæreren av rutinen og kontinuiteten som kan gi nye gode borteprestasjoner i kvalikkampene til Champions League.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer