Hoftun snakker med Glimt

Var på vei til Sundsvall, men kan snu i døra.

TRONDHEIM/OSLO (Dagbladet.no): I kveld møtes Rosenborg og Sundsvall på Lerkendal - uten at Hoftun er på banen for noen av lagene. I stedet grubler han på om han skal velge Bodø/Glimt i stedet for Sundsvall.


Tidligere i dag ble det meldt fra Trondheim at Erik Hoftun (36) var
klar for svenske GIF Sundsvall, som trenes av tidligere Sogndal-trener Jan Halvor Halvorsen.

I kveld åpner imidlertid Hoftun for å bli værende i Tippeligaen.

- Glimt har kommet på banen helt på tampen og gjort det veldig vanskelig. Det er utrolig interessant det de har å komme med, sier Hoftun til TV 2 i kveld.

Bodø/Glimts styreleder Tord Kolstad er nå på vei til Bodø for å snakke med Hoftun under fire øyne, etter telefonisk kontakt tidligere i dag. Han er optimistisk i forhold til å kapre Hoftun foran nesa på Sundsvall.

- Jeg hadde jo ikke giddet å ta turen til Trondheim hvis ikke, sier Kolstad til Dagbladet.no.

Verken Kolstad eller Bodø/Glimts sportslige leder Tor-Ove Falch ønsker å utdype overfor Dagbladet.no hva det er Glimt vil tilby Rosenborg-stopperen.

36-åringen velger trolig sin siste klubb, og vil ikke forhaste seg. Han sier at han ikke kommer til å bestemme seg før tidligst i morgen.

HODEBRY: Bodø/Glimt har kommet med et tilbud til Erik Hoftun i siste liten før RBK-veteranen sa ja til svenske GIF Sundsvall. Nå snakker Hoftun med Glimt før han bestemmer seg for hvor karrieren skal avsluttes. Foto: Tom E. Østhuus
HODEBRY: Bodø/Glimt har kommet med et tilbud til Erik Hoftun i siste liten før RBK-veteranen sa ja til svenske GIF Sundsvall. Nå snakker Hoftun med Glimt før han bestemmer seg for hvor karrieren skal avsluttes. Foto: Tom E. Østhuus Vis mer

- Det er framtida mi det er snakk om. Det handler også om familien min. Defor er det viktig å ta riktig beslutning, sier RBK-veteranen.

Hoftun forteller at Sundsvall har vist forståelse for at tilbudet fra Glimt har gitt midtstopperen litt hodebry.

- Jeg ønsker minimum ett og et halvt års kontrakt, sier Hoftun.

Han vil imidlertid ikke komme nærmere inn på hva tilbudet fra Glimt innebærer.