Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hoftun stopper nettside

Rosenborg-spilleren Erik Hoftun skriver ikke på sin hjemmeside på Fotball247 før det kommer en ny beskjed fra Rosenborg. I går ville RBK-ledelsen ha spillerne vekk fra nettstedet med øyeblikkelig virkning.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg kommer ikke til å skrive mer for Fotball247 før jeg får annen beskjed enn den jeg fikk fra Rune Bratseth onsdag. Siste ord er vel ikke sagt i denne saken, sier Hoftun.

RBK-direktør Nils Skutle mener at det er åpenbart hvor spillerne hører hjemme:

- Spillerne er vårt produkt. Derfor skal de operere på vårt nettsted. Dette handler ikke om jus, men at det er riktig at inntektene tilfaller Rosenborg og ingen som skal dra penger ut av det vi har skapt, sier Skutle.

Administrerende direktør i Sports-Mail AS, Roy Nordanger, mener Fotball247 har vanntette avtaler med spillerne, og får støtte fra juridisk hold.

- Dersom Rosenborg og andre norske klubber nekter spillerne å skrive for Fotball247, har de en veldig dårlig sak. Jeg tror ikke klubbenes avtale med spillerne er holdbare nok til å nekte dem å skrive for Fotball247, sier advokat Gunnar Martin Kjenner til NTB.

(NTB)