Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hoftun til italiensk toppklubb

Erik Hoftun (29) er blitt et hett navn i Italia etter at Milan forsøkte å kjøpe ham. To andre klubber fra Serie A har allerede gitt proffagent Einar Baardsen beskjed om at Hoftun er ønsket for neste sesong. Og Milan er ennå ikke utelukket.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Baardsen har nylig vært i Italia for å snakke med blant annet Milan-ledelsen. Klubben uttrykte skuffelse over at det ikke ble økonomisk enighet med Rosenborg før overgangsstoppen 31. januar, men ser ikke bort fra at det kommer nye framstøt.

- Men jeg tror nok det er et par andre italienske klubber som er langt mer aktuelle, sier Baardsen.

Han har fått konkret beskjed fra minst to Serie A-klubber om at de ønsker Hoftun i stallen neste sesong. Baardsen kan langt på vei love RBK-stopperen et par spennende henvendelser i løpet av våren.

- Jeg kan vel nærmest garantere at Hoftun vil få tilbud fra meget gode klubber, bekrefter han.

Dårlig tid

Baardsen solgte Steinar Nilsen til Milan før jul, og Bent Skammelsrud til Bayer Leverkusen i januar. Hoftuns overgang strandet på en kombinasjon av tidspress og dårlig tilbud fra Milans side.

Italienernes siste bud på Hoftun lå på rundt 11 millioner kroner. Rosenborg ville ha minst 15. Dermed ble det ingen overgang før det italienske overgangsmarkedet stengte 31. januar.

Tida inne

Hoftun la ikke skjul på at han var skuffet over RBK-ledelsen. Før jul 1996 sa han nei til Napoli, og han ble lovet fair behandling av klubben ved eventuelle nye henvendelser.

Hoftun mente tida var inne til å reise nå - tross det ganske lave tilbudet fra Milan.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!