Hoftun til italiensk toppklubb

Erik Hoftun (29) er blitt et hett navn i Italia etter at Milan forsøkte å kjøpe ham. To andre klubber fra Serie A har allerede gitt proffagent Einar Baardsen beskjed om at Hoftun er ønsket for neste sesong. Og Milan er ennå ikke utelukket.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Baardsen har nylig vært i Italia for å snakke med blant annet Milan-ledelsen. Klubben uttrykte skuffelse over at det ikke ble økonomisk enighet med Rosenborg før overgangsstoppen 31. januar, men ser ikke bort fra at det kommer nye framstøt.

- Men jeg tror nok det er et par andre italienske klubber som er langt mer aktuelle, sier Baardsen.

Han har fått konkret beskjed fra minst to Serie A-klubber om at de ønsker Hoftun i stallen neste sesong. Baardsen kan langt på vei love RBK-stopperen et par spennende henvendelser i løpet av våren.

- Jeg kan vel nærmest garantere at Hoftun vil få tilbud fra meget gode klubber, bekrefter han.

Dårlig tid

Baardsen solgte Steinar Nilsen til Milan før jul, og Bent Skammelsrud til Bayer Leverkusen i januar. Hoftuns overgang strandet på en kombinasjon av tidspress og dårlig tilbud fra Milans side.

Italienernes siste bud på Hoftun lå på rundt 11 millioner kroner. Rosenborg ville ha minst 15. Dermed ble det ingen overgang før det italienske overgangsmarkedet stengte 31. januar.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer