Hoftun tjente mest

Rosenborg-midtstopperen Erik Hoftun smilte bredt på treninga i går. Han tjente 2,7 millioner kroner i fjor - og det er ny klubbrekord. Ifølge skattelista er det nå minst ni millionærer på Lerkendal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Vi skriver «minst ni» fordi det er noen av RBK-erne vi ennå ikke kjenner skattetallene til.

Trener Trond Sollied og midtbanespiller Runar Berg skatter for eksempel til Bodø, der listene ikke legges ut før fredag.

Men direktør Rune Bratseth troner uansett på toppen av RBKs formuestopp, med sine 4,9 millioner kroner. På andreplass finner vi Bent Skammelsrud med en formue på 2,2 millioner kroner. Skammelsrud hadde også over en million i inntekt i fjor, i likhet med Bjørn Otto Bragstad, Nils Arne Eggen, Erik Hoftun, Mini Jakobsen, Jørn Jamtfall, Sigurd Rushfeldt og Roar Strand.

- Voldsomt

Skattelista viser med tydelighet at Rosenborgs trygge klippe i midtforsvaret, Erik Hoftun, også har en meget trygg økonomi.

- Det var voldsomt da, sier Hoftun når han får høre at han hadde hele 2,7 millioner kroner i inntekt i 1997. Han forklarer den store summen med at han tok ut betalingen for to Champions League-sesonger i fjor. Dessuten skrev han ny kontrakt med Rosenborg i begynnelsen av fjoråret, og fikk utbetalt et større beløp som et såkalt «sign on fee».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer