Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hoftun vil gi seg

Har det tungt i Rosenborg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Erik Hoftun har tidligere åpnet for å spille videre i en annen klubb når RBK-kontrakten går ut etter årets sesong.

Det tror han ikke på lenger.

- Sjansen for at jeg gir meg etter årets sesong er stor. Det skal veldig mye til for at jeg fortsetter i en annen klubb. Årets sesong kommer til å bli den siste for min del, sier Erik Hoftun til Adresseavisa.

Stopperkjempen innrømmer at det er tøft å ikke lenger være blant de første treneren tar ut på laget - etter 11 flotte år i klubben.

- Jeg må innrømme at jeg har hatt noen tunge stunder. Det har ikke vært enkelt å gå fra å være en fast brikke på laget til ikke å være på brettet i det hele tatt.

36-åringen måtte nylig gi fra seg kapteinsbindet til Roar Strand.

Men når det er tøffe tider på jobben, er det godt å ha noen å dra hjem til.

- Jeg er så heldig at jeg har en familie å komme hjem til, og det hjelper i forhold til å ikke tenke for mye på motgangen jeg opplever. Jeg føler jeg har klart å ikke ta med meg problemene hjem, sier Hoftun.

TRIST AVSLUTNING: Erik Hoftun innrømmer å slite i sin siste sesong som RBK-spiller. Men han angrer ikke på ha tatt ett år til.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!