Hoftuns nakkeskade vil ikke gi seg

LA MANGA (Dagbladet): Erik Hoftun er tilbake - inntil videre. Først når han våkner i dag får han svar på om nakkeskaden er på bedringens vei.

For 14 dager siden gikk Erik Hoftun til sengs på La Manga med store smerter der ryggen møter nakken. Etter to døgn i senga reiste han fra landslagsamlinga og hjem til Trondheim. De tre første nettene satt han i en stol i stua. Først i går kveld våget han seg på et comeback med ball. # - Jeg kjenner det fortsatt, men det er mye bedre, sier Hoftun til Dagbladet. - Men hvilket utslag det gir, vil jeg først få svar på etter ei natt i senga.

Det er ikke gitt at Erik Hoftuns nakkeproblemer går over med det første. Rosenborg-legen sier at skaden er av typen man er nødt til å føle seg fram med. Og derfor vil det være spenning rundt dagens treningsøkt. Erik Hoftun - som gikk rett fra en seks uker lang lårskade og over i nakkeproblemene - nemlig i gang igjen.

- Jeg har fått løpt en del siden låret slo seg vrangt i Madrid i desember, sier Hoftun. - Fotball er det blitt lite av. Men spruten er der så jeg er ikke redd for formen. Bare nakkesmertene slipper taket.

- Hvor vondt er det nå?

- To hundre prosent bedre enn da jeg reiste herfra for snart to uker siden. Men jeg føler stivhet og kan ikke vri hodet slik jeg ønsker. Og så går det stikkninger ned i brystet og venstrearmen, sier Erik Hoftun.

IKKE REDD: Erik Hoftun har ikke trent så mye fotball i det siste. - Men spruten er der så jeg er ikke redd for formen bare nakkesmertene slipper taket, sier RBK-stopperen.