OMSTRIDT SALG: I dag leverer Stabæk en redegjørelse til NFF om overgangen til Veigar Páll Gunnarsson fra Stabæk til Vålerenga. 
Foto: Marius Knutsen, Scanpix
OMSTRIDT SALG: I dag leverer Stabæk en redegjørelse til NFF om overgangen til Veigar Páll Gunnarsson fra Stabæk til Vålerenga. Foto: Marius Knutsen, ScanpixVis mer

- Hoftuns utspill styrker vår sak

Stabæk redegjør for Gunnarsson-overgang i dag.

(Dagbladet): Stabæk-leder Erik Loe mener deres troverdighet er styrket ved at Erik Hoftun overfor Budstikka avkrefter at RBK bød fem millioner kroner for Veigar Pall Gunnarsson.

- Hoftun avkrefter hele utgangspunktet for premissen som pressen opererer med, og vår sak er styrket gjennom det, sier Erik Loe til Dagbladet.

Vålerenga betalte bare en million kroner for Veigar Pall Gunnarsson. Samtidig skal Vålerenga ha betalt fire millioner kroner for en opsjon på Stabæk-talentet Herman Stengel (16).

Stabæk redegjør Stridens kjerne er hvorvidt opsjonen er en del av overgangssummen for Veigar Pall Gunnarsson — eller om det er en selvstendig avtale.

Stabæk vil levere en redegjørelse om saken til Norges Fotballforbund i dag — og i løpet av ettermiddagen vil de også publisere en redegjørelse på klubbens nettsider.

- Vi kommer ikke til å si noe om avtalen nå. Men i forhold til politi og en eventuell sivil anmeldelse, så er det ingen tvil om at vår sak er styrket, sier Loe til Dagbladet.

- Har ikke lurt Nancy - Betyr det at dere fastholder at dere ikke har gjort noe klanderverdig i forbindelse med overgangen?

- Det vil en granskning fra NFF bekrefte eller avkrefte. Men vi fastholder at vi slett ikke har lurt Nancy.

- Kan dere legge fram overgangspapirene for Veigar og opsjonsavtalen på Stengel?

- Nei, det ser jeg på som så godt som uaktuelt. Vi kommer ikke til å vike fra våre prinsipper om at slike papirer ikke hører hjemme i media.