Hogan i trøbbel etter rasistiske kommentarer. Da slo nettrollene til

«Premier League-stjerner» viser støtte.

STØTTE: Hulk Hogan fikk sparken etter det ble kjent at han kom med flere grovt rasistiske kommentarer i en lekket sexvideo. Nå får han støtte på Twitter - av brukere som utgir seg for å være Premier League-stjerner. Foto: Scanpix/Skjermdump Twitter
STØTTE: Hulk Hogan fikk sparken etter det ble kjent at han kom med flere grovt rasistiske kommentarer i en lekket sexvideo. Nå får han støtte på Twitter - av brukere som utgir seg for å være Premier League-stjerner. Foto: Scanpix/Skjermdump Twitter Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Hulk Hogan var i sin tid en verdensberømt wrestler. 61-åringen har vært et stort navn siden den gang, og har vært hovedpersonen i mer enn èn skandale.

Nå avbrytes kontrakten hans med World Wrestling Entertainment, etter at han skal ha kommet med grove rasistiske kommentarer i forbindelse med en lekket sexvideo. De rasistiske kommentarene skal ha blitt uttalt i sammenheng med hans datter Brookes kjæreste, som er afroamerikansk.

61-årige Hogan har beklaget seg, og har takket for støtten han har mottatt via nettstedet Twitter.

Takker for støtten - Jeg er overveldet over all kjærlighet og støtte fra millioner av mennesker som alltid har stått ved meg. Jeg er takknemlig og ydmyk, skriver amerikaneren.

- Tusen takk, alle sammen, for å ha trodd på meg og kjent meg som den jeg virkelig er. Jeg er sliten nå, men med dere ved min side er jeg klar for morgendagen.


Hogan har også retweetet flere bilder av folk som gir ham støtte. Men her begynner det også å skurre litt.

En som kaller seg Hulkfan17 uttrykker sin støtte slik:

- Jeg er ivoriansk, og jeg elsker deg. Du er ikke rasist, du er den beste, ikke la media ta deg!

Nettroll Men denne unge mannen har lagt ved et bilde av Kolo Toure. Også flere bilder Hogan har retweetet, er av Premier League-stjerner. Ethan Morley skriver dette:

- Dette er meg og kompisen min, vi vet du ikke er rasist! Glem pressen og de som hater deg, vi elsker deg!


Vedlagt er et bilde av Arsenal-stjernene Jack Wilshere og Danny Welbeck. Også Rio Ferdinand viser støtte sammen med «sønnen» Drake, men ikke via sine egne brukere. Også Romelu Lukaku viser tilsynelatende sin støtte.

Det er mer enn ett netttroll som har meldt sin ankomst i denne saken her, altså.


Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer