PÅ FLYTTEFOT: Tom Høgli i duell med Newcastles Gabriel Obertan i gruppespillskamp i Europa League i november. Høgli ønsker å forlate Brugge i løpet av januar for å få mer spilletid. Foto: GEERT VANDEN WIJNGAERT, AP / NTB SCANPIX
PÅ FLYTTEFOT: Tom Høgli i duell med Newcastles Gabriel Obertan i gruppespillskamp i Europa League i november. Høgli ønsker å forlate Brugge i løpet av januar for å få mer spilletid. Foto: GEERT VANDEN WIJNGAERT, AP / NTB SCANPIXVis mer

Høgli forlater Brugge i januarvinduet

Enig med klubben om salg.


(Dagbladet): Lite spilletid i belgiske Brugge har kostet Tom Høgli den sikre plassen på høyrebacken på det norske landslaget.

Nå har han bestemt seg for å finne en ny klubb, og er enig med arbeidsgiveren om at det skal løses i overgangsvinduet som åpner i morgen.

- Klubben og jeg er kommet til enighet om at jeg skal flytte på meg, og at det vil skje i det kommende overgangsvinduet, bekrefter Høgli overfor Harstad Tidende.

Han har fortsatt halvannet år igjen av kontrakten, så en ny klubb må regne med å betale for overgangen. Men Høgli sier han ikke vil komme med lønnskrav som gjør det vanskelig å få spille mer fotball.

- Det skal i alle fall ikke stå på lønna mi. Jeg skal alltids finne en balanse mellom dagens lønn og et fornuftig krav. For meg er det sportslige viktigst, sier han.

Det betyr at også en retur til Norge kan være aktuelt.

- Retur til Norge utelukkes ikke, men det må føles rett og det må være en spennende klubb, sier Høgli til Harstad Tidende ifølge NRK.