Høgli i forhandlinger med Tromsø

- Det er naturlig at vi møtes nå.

TROMSØ NESTE?: København-backen Tom Høgli skal i forhandlinger med Tromsø om en kontrakt neste uke.
 Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
TROMSØ NESTE?: København-backen Tom Høgli skal i forhandlinger med Tromsø om en kontrakt neste uke.  Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

København-backen Tom Høgli skal i forhandlinger med Tromsø om en kontrakt neste uke.

Det bekrefter 32-åringen til NRK.

- Det er naturlig at vi møtes nå og diskuterer framtida. Og ser om vi kan komme til enighet om et eller annet til sommeren. Planen vår er fortsatt å flytte tilbake da, sier Høgli til kanalen.

- Hvis jeg skal tenke litt høyt, så ser jeg for meg en kontrakt på kanskje to og et halvt – eller tre år. Også for å være litt på tå hev. Jeg er 32 år nå. Og for begge parter kan det kanskje være greit at avtalen ikke er altfor lang, sier høyrebacken.

Nordmannen har slitt med spilletid i Ståle Solbakkens FCK denne sesongen og står med fattige sju kamper etter 21 serierunder. Tre av dem har han spilt fra start. I mesterligaen ble det kun et kort innhopp.

- Det var vært en historisk bra høst for FCK, og det har det vært artig å være en del av. Dette er så enkelt at de to som spiller på høyre og venstre back er veldig gode, de er fast på henholdsvis det svenske og danske landslaget. Jeg har en rolle der jeg spiller litt av og til og backer opp dem, sier Høgli til NRK.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer