Høgli tviler på Tromsø-retur i 2015

Og trener blir han ikke. Klubbsjef, derimot.

TENKEREN: 
Tom Høgli er ønsket av Tromsø, og han vil dit selv også. Men ikke allerede kommende sesong. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix
TENKEREN: Tom Høgli er ønsket av Tromsø, og han vil dit selv også. Men ikke allerede kommende sesong. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SANDVIKA (Dagbladet): I forbindelse med Tromsøs opprykk i slutten av oktober, meldte VG at Tom Høgli - sammen med Morten Gamst Pedersen - var interessante navn for TIL, med tanke på å forsterke før tippeligasesongen 2015. Tromsøs sportssjef Svein-Morten Johansen bekreftet seinere at de ønsket å få Høgli hjem.

Landslagsbacken har imidlertid kontrakt med FC København til sommeren 2016.

- Til slutt blir det nok Tromsø på meg. Jeg ønsker å avslutte karrieren der, sier Høgli.

- Får vi se deg der allerede i 2015?

- Nei, det tror jeg ikke.

Bekymret Høgli Landslagets backveteran kan virke som en A4-type, men i fotballverdenen er det ikke mye A4 å involvere seg i politikk og skrive aviskronikker om spillerutvikling. Men temaet engasjerer nordlendingen, som tirsdag kveld stilte til debatt om norsk talentarbeid i Oslo.

- Jeg er bekymret for den dreiningen debatten har tatt den siste tida. Dette med at man ikke anerkjenner foreldre som trenere, og at man skal begynne å spisse tidlig. Det er en utvikling som bekymrer meg. Vi må gjerne utvikle bedre spillere, men det må ikke gå på bekostning av det vi allerede er flinke på i Norge - at vi har enormt mange registrerte spillere, sier Høgli til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer