Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Høgmo: - Et meget spennende valg

Tror Ødegaard vil lykkes i Real Madrid.

GODT VALG: Både landslagssjef Per-Mathias Høgmo og toppfotballsjef Nils Johan Semb er positive til at det norske fotballtalentet Martin Ødegaard er klar for Real Madrid.
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
GODT VALG: Både landslagssjef Per-Mathias Høgmo og toppfotballsjef Nils Johan Semb er positive til at det norske fotballtalentet Martin Ødegaard er klar for Real Madrid. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer

Både landslagssjef Per-Mathias Høgmo og toppfotballsjef Nils Johan Semb er positive til at det norske fotballtalentet Martin Ødegaard er klar for Real Madrid.

- Jeg synes dette er et meget spennende valg. Martin kommer nå til en topp profesjonell klubb, som vil legge godt til rette for at han skal utvikle seg videre. Å trene med de beste spillerne i verden vil uten tvil sørge for at Martin utvikler seg som fotballspiller, sier Høgmo til fotball.no.

Han mener det er utrolig inspirerende for alle i norsk fotball å få en spiller i en av verdens ledende fotballklubber.

Også toppfotballsjef Nils Johan Semb er positiv til Ødegaards valg av klubb.

- Det er bare å gratulere Ødegaard med et veldig spennende valg. Real Madrid er en av verdens beste klubber, både i dag og i historien, så dette er en av de største overgangene i norsk fotballhistorie. Det er et offensivt, modig og utfordrende valg, siden han velger en klubb med voldsom konkurranse på A-lagsnivå, men nå får han en hverdag med ekstremt gode medspillere. Dette er utrolig spennende, sier Semb.

- Martin har ferdigheter, fotballforståelse og ikke minst personligheten som skal til for å lykkes. Martin har gjort en grundig research, noe som jeg har støttet. Nå kommer han til en klubb som har lagt mye i for at de vil ha ham, og det gjør at de vil tilrettelegge maksimalt for ham, legger toppfotballsjefen til.

Både Strømsgodset og Real Madrid slapp nyheten om overgangen på sine nettsider rett etter midnatt torsdag.

Ødegaard vil bli presentert på en pressekonferanse på klubbens treningsfelt klokken 13.30 torsdag ettermiddag, etter at han har gjennomgått den medisinske testen.

(NTB)