Høgmo: - Premier League-klubber følger Johansen

Tror på overgang.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): Forrige onsdag satt Per-Mathias Høgmo godt plassert nedi den kokende ertesuppa som de lokale kaller Parkhead. Under det første møtet mellom Celtic og Malmö så Høgmo to svette trenerkolleger utkjempe et herlig slag på sidelinja, han så landslagskandidaten Jo Inge Berget sørge for et vanvittig klimaks fem minutter på overtid - og han så en annen nordmann briljere stort, i alle fall i første omgang.

Nå tror landslagssjefen at Stefan Johansens tid i Celtic nærmer seg slutten. Da Dagbladet i dag spurte Høgmo om han tror Johansen er solgt til en større liga enn den skotske innen ett år, svarte han:

- Ja, det er ingen tvil om at flere Premier League-klubber allerede lukter på ham. Så det har han kompetanse til. Han kan spille i Bundesliga også, for eksempel, sier Høgmo.

- Har markert seg mest Landslagssjefen utdyper:

- Stefan har fått et internasjonalt gjennombrudd både for landslaget og for Celtic. Han er kanskje den spilleren i gruppa her som har markert seg mest og blitt en internasjonalt stabil toppspiller. Det kommer flere, men han er den som har vist seg mest fram.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.