Høgmo: - Vi har ikke spisser som scorer mål

Norge hadde ingen skudd på mål mot Italia.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL (Dagbladet): Det var en skuffet Per-Mathias Høgmo som møtte pressen etter 0-2-tapet for Italia foran et fullsatt Ullevaal stadion.

- Vi lykkes relativt bra i førsteomgang med det vi ønsker å få til. Vi ønsker å presse relativt høyt, det gjør vi i perioder, og vi vinner ballen i en del gunstige posisjoner. Så førsteomgangen er bra gjennomført med tanke på motstanderen, sier landslagssjefen om de første 45 minuttene.

Italia tok ledelsen etter 15 minutter. Det resultatet sto seg til pause. Likevel var det ikke et norsk lag som klarte å ta kontroll over kampen etter hvilen.

Taper fortjent - Så ser vi i 2.omgang at vi ikke helt strekker til. Vi møter et veldig godt lag, med sterke individuelle spillere. Det gjør at Italia etter hvert vinner fortjent 2-0. Men jeg vil gi guttene stor kreditt for viljen de viser i løpet av kampen.

De siste 20 minuttene fikk Italia sjansen både en og to ganger til å score sitt tredje for kvelden. Høgmo er klar på at laget mangler rutine.

- Ser vi på laget som vi starter med i dag, så er det svært ungt. Vi mangler mye rutine, og har valgt å matche oss tøft. Kampen mot Italia gir oss mye god læring, som vi tar med oss videre. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer