Høgmo drømmer om norsk spissuksess

- Jeg har et brennende ønske.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): Per-Mathias Høgmo tok i dag ut troppen til treningskampen mot England neste onsdag og kvalikoppgjøret mot Italia 9. september. 

- Vi har valgt å ta ut 18 spillere i dag, for så å komplementere med fem-seks spillere seinere. Det har med at jeg ønsker å få med meg den internasjonale serierunden og kampen mot Emiratene på onsdag, sier Høgmo på pressekonferansen på Ullevaal stadion.

Ingen Ødegaard Martin Ødegaard (15) blir mest sannsynlig tidenes yngste, norske landslagsspiller i treningskampen mot Emiratene om to dager. 15-åringen er derimot ikke tatt ut til storkampene mot England og Italia.

- Vi har åpent for fem-seks spillere til i troppen. Martin er også en av de som har mulighet til å komme blant dem, forklarer Høgmo.

- I utgangspunktet vil Martin kanskje være på en U21-arena fremover, men jeg holder definitivt muligheten åpen for å se hva som skjer, fortsetter Norges landslagstrener.

Kapteinsspørsmålet Etter at Brede Hangeland valgte å fokusere fullt og helt på arbeidsoppgavene i Crystal Palace, har behovet for en ny landslagskaptein meldt seg. Høgmo har likevel ikke bestemt seg for en ny hærfører helt enda.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer