Høgmo-effekten har avtatt, men nordmannen er fortsatt ønsket videre

Skal gi Djurgården svar i løpet av september.

 GIR SVAR I SEPTEMBER:  Per-Mathias Høgmo skal gi Djurgården beskjed om han vil bli med videre i klubben i løpet av september. Foto: Anders Wiklund / NTB scanpix
GIR SVAR I SEPTEMBER: Per-Mathias Høgmo skal gi Djurgården beskjed om han vil bli med videre i klubben i løpet av september. Foto: Anders Wiklund / NTB scanpixVis mer

(Dagbladet): Per-Mathias Høgmo fikk en kanonstart på sitt opphold i svenske Djurgården.

Stockholmsklubben åpnet sesongen svært dårlig, men etter at nordlendingen tok plass i sjefstolen har pilen pekt oppover.

Under Høgmos ledelse gikk Djurgården seks seriekamper uten å tape. Men etter trenerens tre seirer på de seks første, har det blitt tre tap på de siste fem.

Svar i september
Det har ikke fått klubbledelsen til å endre syn om nordmannen. De ønsker fortsatt å ha Høgmo i klubben, lenger enn hans nåværende kontrakt som går ut etter sesongen.

- Jeg treffer ham daglig og vi har sagt at ingenting haster. Vi skal få et svar i løpet av september om han ser for seg en framtid med Djurgården eller ei, sier sportssjef Anders Grönhagen til Expressen.

 ØNSKET VIDERE:  Djurgårdens sportssjef Anders Grönhagen (t.v) ønsker fortsatt å forlenge kontrakten med Per-Mathias Høgmo.
Foto: Marc Femenia / NTB scanpix
ØNSKET VIDERE: Djurgårdens sportssjef Anders Grönhagen (t.v) ønsker fortsatt å forlenge kontrakten med Per-Mathias Høgmo. Foto: Marc Femenia / NTB scanpix Vis mer

Djurgården fikk en skrekkelig start på årets sesong under ledelsen til Magnus Pehrsson, og vant ikke en kamp før Høgmo var på plass til kampen mot Malmö 12. mai.

I går spilte Høgmos menn 1-1 mot Häcken hjemme i nye Tele2 Arena. Forrige helg tapte de 3-0 for Brommapojkarna.