- Høgmo er en klok trener, og jeg er enig med ham

Se Estlands trolige lagoppstilling.

ENIG MED PER-MATHIAS: Estland-sjefen Magnus Pehrson er enig i Høgmos vurdering at det vil bli en tett og jevn kamp i kveld. Her med Sveriges Erik Hamrén.
Foto: Marcus Ericsson / TT / Kod 11470
ENIG MED PER-MATHIAS: Estland-sjefen Magnus Pehrson er enig i Høgmos vurdering at det vil bli en tett og jevn kamp i kveld. Her med Sveriges Erik Hamrén. Foto: Marcus Ericsson / TT / Kod 11470 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Flere av spillerne i Estlands sannsynlige lagoppstilling mot Norge torsdag kjenner norsk fotball godt, og særlig forsvarsrekka.

Estlands landslagssjef Magnus Pehrson har ikke offentliggjort laget, men lokale journalister tror på en bakre firer med Taijo Teniste (Sogndal), Enar Jääger (Vålerenga) og tidligere Vålerenga-spiller Ragnar Klavan. I tillegg spiller Karol Mets (Viking) trolig sentral midtbane, mens tidligere Viking- og Fredrikstad-spiller Henri Anier blir spiss.

Til sammenligning blir Vegard Forren trolig eneste spiller fra norsk eliteserie i Norges startoppstilling.

Pehrson er identisk med treneren Per-Mathias Høgmo avløste i Djurgården midt i 2013-sesongen, da han skaffet seg tilnavnet «Per-Messias» ved å redde stockholmsklubben fra nedrykk med en forrykende høstsesong.

Pehrson er enig i Høgmos vurdering at det vil bli en tett og jevn kamp torsdag.

- Høgmo er en klok trener, og jeg er enig med ham. Norge er et kompakt og hardtarbeidende lag, og det samme gjelder vårt lag. Banen inviterer ikke til finspill, så det ligger an til mange dueller, sier han til avisen Ohtuleht.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer