Per-Mathias Høgmo tapte i debuten med Fredrikstad

Høgmo fikk bank i Fredrikstad-debuten

Per-Mathias Høgmo fikk ingen god start som Fredrikstad-trener i treningskampen mot Sarpsborg 08. Hjemmelaget ga seg ikke før det sto 4-0.

TAPTE: Per-Mathias Høgmo tapte i debuten med Fredrikstad. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
TAPTE: Per-Mathias Høgmo tapte i debuten med Fredrikstad. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpixVis mer

Høgmo er mannen som skal forsøke å løfte FFK opp fra 2. divisjon og tilbake i toppen av norsk fotball. Treningskampen mot Sarpsborg bar tydelig preg av nivåforskjellen mellom lagene.

Etter kampen var Høgmo tydelig på at han trenger å forsterke laget.

- Vi må ha inn fire-fem kvalitetsspillere til. Vi leter både i Norge og internasjonalt, men vi ønsker å være trygge på de spillerne vi henter inn, sa den tidligere landslagssjefen til Fredriksstad Blad.

Ti minutter var spilt da Kristoffer Normann Hansen sendte forrige sesongs bronsevinner i føringen. Bare minuttet senere doblet Gaute Vetti ledelsen til 2-0.

I annen omgang tegnet Ismaël Coulibaly og Rashad Muhammed seg på scoringslista for et noe B-preget Sarpsborg-mannskap, og kampen endte dermed 4-0.

- Vi stiller med et ujevnt lag i dag, og noen av baklengsmålene må vi skrive på kontoen for dårlig samhandling. Men tidvis synes jeg vi viser tendenser offensivt, og vi får en del svar i denne kampen. Det er bedre at vi får disse svarene nå enn om halvannen måned, la Høgmo til.

Fredrikstad serieåpner i 2. divisjons 1. avdeling hjemme mot Asker 15. april.

(NTB)