Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Morten P møter Solbakken

- Høgmo, Guardiola eller meg - det spiller ingen rolle hvem som trener Norge nå

Hvorfor åpne døra på gløtt for et landslag som per dato synes å være enda mer skakkjørt enn det han valgte bort for fem år siden? Jo, fordi han bryr seg. 

På gløtt: Det er ingen tvil om at Ståle Solbakken ønsker å trene Norge. Det er like sikkert som at han vil bli tilbudt jobben en gang til, skriver Morten P etter møtet med  Ståle Solbakken. Foto: NTB Scanpix
På gløtt: Det er ingen tvil om at Ståle Solbakken ønsker å trene Norge. Det er like sikkert som at han vil bli tilbudt jobben en gang til, skriver Morten P etter møtet med  Ståle Solbakken. Foto: NTB Scanpix Vis mer

KØBENHAVN (Dagbladet): Champions League gir FCK minst 200 millioner danske kroner i inntekter. Poenget de vant i Porto ga dem et realistisk håp om et liv etter gruppespillet. Og blir Club Brugge beseiret i Parken tirsdag tror Ståle Solbakken at en 16-dels finale i Europa League fort vil være minimumsutbyttet etter seks kamper i Europa.

Det er ikke bare en drøm. Det er meget sannsynlig.

Så hvorfor ikke bare nyte det og si takk, men nei takk, til enhver tilnærming til et norsk landslag i krise? Det angår ham jo egentlig ikke.

Hvorfor åpne døra på gløtt for et landslag som per dato synes å være enda mer skakkjørt enn det han valgte bort for fem år siden? Det er jo ikke hans problem. Og hvorfor i det hele tatt ofre tanker på et sidespor som Norge, når karrieren endelig er gjenreist etter problemene og ydmykelsene i Köln og Wolverhampton?

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

3 MÅNEDER*

HELGETILBUD

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER* 0 kr i kvartal. 0 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris måned (99/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr uke. 7,86 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(3,3 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr måned. 3,3 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris måned etter tilbudsperioden (99kr/mnd). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?