Morten P møter Solbakken

- Høgmo, Guardiola eller meg - det spiller ingen rolle hvem som trener Norge nå

Hvorfor åpne døra på gløtt for et landslag som per dato synes å være enda mer skakkjørt enn det han valgte bort for fem år siden? Jo, fordi han bryr seg. 

På gløtt: Det er ingen tvil om at Ståle Solbakken ønsker å trene Norge. Det er like sikkert som at han vil bli tilbudt jobben en gang til, skriver Morten P etter møtet med  Ståle Solbakken. Foto: NTB Scanpix
På gløtt: Det er ingen tvil om at Ståle Solbakken ønsker å trene Norge. Det er like sikkert som at han vil bli tilbudt jobben en gang til, skriver Morten P etter møtet med  Ståle Solbakken. Foto: NTB ScanpixVis mer

KØBENHAVN (Dagbladet): Champions League gir FCK minst 200 millioner danske kroner i inntekter. Poenget de vant i Porto ga dem et realistisk håp om et liv etter gruppespillet. Og blir Club Brugge beseiret i Parken tirsdag tror Ståle Solbakken at en 16-dels finale i Europa League fort vil være minimumsutbyttet etter seks kamper i Europa.

Det er ikke bare en drøm. Det er meget sannsynlig.

Så hvorfor ikke bare nyte det og si takk, men nei takk, til enhver tilnærming til et norsk landslag i krise? Det angår ham jo egentlig ikke.

Hvorfor åpne døra på gløtt for et landslag som per dato synes å være enda mer skakkjørt enn det han valgte bort for fem år siden? Det er jo ikke hans problem. Og hvorfor i det hele tatt ofre tanker på et sidespor som Norge, når karrieren endelig er gjenreist etter problemene og ydmykelsene i Köln og Wolverhampton?

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

4 MÅNEDER*

KUN I MAI 75% rabatt

100 kr

(0,83 kr per dag)

KJØP 4 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

4 MÅNEDER* 100 kr per 4 måneder. 0,83 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99kr/måned) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

Prøveperiode*

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 1 kr per uke. 0,14 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris.
  • *Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (99kr/måned) (55kr/uke).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.