På gløtt: Det er ingen tvil om at Ståle Solbakken ønsker å trene Norge. Det er like sikkert som at han vil bli tilbudt jobben en gang til, skriver Morten P etter møtet med  Ståle Solbakken. Foto: NTB Scanpix
På gløtt: Det er ingen tvil om at Ståle Solbakken ønsker å trene Norge. Det er like sikkert som at han vil bli tilbudt jobben en gang til, skriver Morten P etter møtet med  Ståle Solbakken. Foto: NTB ScanpixVis mer

Morten P møter Solbakken

- Høgmo, Guardiola eller meg - det spiller ingen rolle hvem som trener Norge nå

Hvorfor åpne døra på gløtt for et landslag som per dato synes å være enda mer skakkjørt enn det han valgte bort for fem år siden? Jo, fordi han bryr seg. 

Har du allerede abonnement?   Logg inn

KØBENHAVN (Dagbladet): Champions League gir FCK minst 200 millioner danske kroner i inntekter. Poenget de vant i Porto ga dem et realistisk håp om et liv etter gruppespillet. Og blir Club Brugge beseiret i Parken tirsdag tror Ståle Solbakken at en 16-dels finale i Europa League fort vil være minimumsutbyttet etter seks kamper i Europa.

Det er ikke bare en drøm. Det er meget sannsynlig.

Så hvorfor ikke bare nyte det og si takk, men nei takk, til enhver tilnærming til et norsk landslag i krise? Det angår ham jo egentlig ikke.

Hvorfor åpne døra på gløtt for et landslag som per dato synes å være enda mer skakkjørt enn det han valgte bort for fem år siden? Det er jo ikke hans problem. Og hvorfor i det hele tatt ofre tanker på et sidespor som Norge, når karrieren endelig er gjenreist etter problemene og ydmykelsene i Köln og Wolverhampton?

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn