Høgmo kobles til dansk toppklubb

- Har allerede vært i samtaler med OB, melder Politiken.

ØNSKET I DANMARK: Per-Mathias Høgmo lanseres som ny trener i danske OB. Foto: Svein Ove Ekornesvaag / Scanpix
ØNSKET I DANMARK: Per-Mathias Høgmo lanseres som ny trener i danske OB. Foto: Svein Ove Ekornesvaag / ScanpixVis mer

(Dagbladet): Tromsø-trener Per-Mathias Høgmo skal stå øverst på ønskelista hos Odense som har vært på trenerjakt siden Henrik Clausen fikk sparken i mars.

Høgmo skal ifølge politiken.dk allerede ha møtt OBs sportsdirektør Poul Hansen i København med tanke på å overta ansvaret foran neste sesong. Tre kamper gjenstår av årets sesong, som har vært et aldri så lite mareritt for Fyn-klubben, som ligger på en tiendeplass.

Høgmo selv ønsker ikke å bidra til spekulasjoner rundt egen fotballframtid.

- Når det gjelder min fremtid, så kommenter jeg ikke den. Jeg har hundre prosent fokus på den tette fasen vi har fremover med TIL. Trenere og spillere får spekulasjoner rundt sin fremtid, men det er ikke min jobb å bygge opp under det. Per i dag har jeg ikke noe annet tema enn å holde fokus, og å ta flest mulig poeng med TIL, sier Høgmo til Nordlys.

Han er imidlertid ikke det eneste navnet som nevnes i trenerdiskusjonen i Odense. Politiken ramser opp blant annet Heerenveen-trener Ron Jans, den tidligere spanske landslagsspilleren José Mari Bakero og U21-landslagstrener Morten Wieghorst.