Høgmo landet til belgisk slakt av sine egne

Kan være fordel for Norge.

PÅ PLASS I BRUSSEL:  Per-Mathias Høgmo og det norske fotballandslaget gjør seg klar til treningskamp mot Belgia søndag. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
PÅ PLASS I BRUSSEL: Per-Mathias Høgmo og det norske fotballandslaget gjør seg klar til treningskamp mot Belgia søndag. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Belgia - Norge, på MAX søndag klokka 18.00

BRUSSEL (Dagbladet): Per-Mathias Høgmo (56) og fotballandslaget landet torsdag kveld i Brussel. Søndag venter en ny vennskapskamp, denne gang mot Belgia.

Etter 3-2-seieren over Island onsdag var Høgmo raskt ute med å slå fast at søndagens kampbilde vil bli helt annerledes. Belgia ligger på andreplass på FIFA-rankingen og har verdensstjerner i alle ledd.

Men torsdag blir laget slaktet av belgiske aviser etter 1-1 mot Finland onsdag. Belgia holdt på å gå på en brøler, men ble reddet av Romelu Lukaku i det 89. minutt. Kasper Hämäläinen ga Finland ledelsen.

- Lukaku sørget for å unngå skandale, skriver Het Nieuwsblad i dag.

- Laget har en jobb å gjøre. Lukaku sørget for en sein utlikning etter svak fotball, skriver en annen avis, Het Laatste Nieuws.

- Vi kan mye bedre enn dette, slår Gazet Van Antwerpen fast.

Nummer 67 Alle avisene gjør et poeng av at Finland er nummer 67 på FIFA-rankingen. Belgia - på sin side - ligger som nummer to, bak Argentina. Men åtte dager før fotball-EM starter i Frankrike lyser varsellampene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer