- Høgmo må låne hår av Jan Åge Fjørtoft hvis Stefan forsvinner

Ekspertene frykter det verste.

VIKTIG MANN: Per-Mathias Høgmo har fått en rekke forfall til EM-kvalikkampene denne uka. Nå kan også nøkkelspiller Stefan Johansen miste de viktige matchene. Foto: Terje Pedersen / NTB Scanpix
VIKTIG MANN: Per-Mathias Høgmo har fått en rekke forfall til EM-kvalikkampene denne uka. Nå kan også nøkkelspiller Stefan Johansen miste de viktige matchene. Foto: Terje Pedersen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

OSLO/SANDVIKA (Dagbladet): Da Per-Mathias Høgmo møtte pressen tidligere i dag, fortalte landslagssjefen at midtbanesjef Stefan Johansen sliter med skade før de viktige EM-kvalikkampene mot Bulgaria og Kroatia denne uka.

Det passer mildt sagt svært dårlig for Høgmo.

En rekke andre profiler har nemlig også meldt forfall i løpet av det siste døgnet. Adama Diomande, Joshua King, Pål André Helland og Ole Kristian Selnæs er alle ute med skader.

Føling med en strekk - Stefan fikk en liten føling med en strekk mot Malmö. Han tar MR nå, så får vi få svar på den før vi gjør opp status, sa Høgmo på pressekonferansen.

- Blir du bekymret over at det er så mange såkalte nøkkelspillere ute?

- Sånn er det å være landslagstrener. Vi har kartlagt en bred gruppe spillere, så jeg er komfortabel med den gruppa vi har nå.

Ekspertene er imidlertid bekymret over det høye antallet forfall, og spesielt det faktum at Stefan Johansen muligens er ute.

- En ting er sikkert: Per-Mathias Høgmo må låne hår av Jan Åge Fjørtoft hvis Stefan Johansen også forsvinner. For han er definitivt den siste Norge kan miste, sier TV 2s landslagsekspert Jahn Ivar «Mini» Jakobsen til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer