- Høgmo nærme RBK-jobben

Skal bli presentert som brakkesjef i løpet av kort tid.

(Dagbladet.no): Rosenborg startet høstsesongen med tap borte mot Aalesund. Det har bare forsterket usikkerheten rundt trener Per Joar Hansens framtid i klubben.

Alltid velinformerte Adresseavisen går i dag ut og skriver at Per Mathias Høgmo har vært i samtaler med Rosenborg de siste ukene.

- Det vil være svært rart å sondere trenermarkedet uten å vurdere Per Mathias Høgmo, er alt Rosenborgs styreleder Ove Snuruås om trenerkandidaten.

Høgmo trente Tromsø til en sensasjonell fjerdeplass i fjorårets Tippeliga og jobber for tiden som ekspert i NRK-sporten. Rosenborg har satt 1. september som deadline i trenerspørsmålet, men det er nettopp en deadline - det kan skje ting før den tid.

- Jeg har vært konsekvent på å ikke kommentere eventuelle tilbud jeg får, er alt Høgmo vil si om det angivelige tilbudet fra Rosenborg.

I motsetning til forrige gang Rosenborg ansatte trener, skal de nå bruke tid på prosessen.

- Vi vil uansett gjøre alt det som må gjøres før vi ansetter trener for de neste sesongene. Vi skal være sikre på at personen er den rette. Det gjelder det samme om det er Perry eller noen andre. Tidligere har vi vært nødt til å ta raske beslutninger, og det vil vi ikke gjøre igjen. Derfor har vi også brukt god tid denne gangen, sier Snuruås til Adressa.

Nåværende Rosenborg-trener er altså en av kandidatene for framtida, og Per Joar Hansen holdes fortløpende oppdatert på trenerspørsmålet.

- Jeg vet mer enn det som står på tekst-tv og i aviser, sier «Perry».

TRYNA MOT AALESUND: Rosenborg og Roar Strand gikk på en smell mot Aalesund sist serierunde. Nå kan trenerspørsmålet i klubben bli avgjort allerede neste uke, skriver Adresseavisen.