Høgmo om landslaget: - Dette er ikke et Per-Mathias Høgmo-prosjekt

På pressekonferanse.

KLARE FOR I MORGEN: Landslagssjef Per-Mathias Høgmo og Even Hovland mener Norge er klar for å bryne seg på Bulgaria på bortebane i morgen. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
KLARE FOR I MORGEN: Landslagssjef Per-Mathias Høgmo og Even Hovland mener Norge er klar for å bryne seg på Bulgaria på bortebane i morgen. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

OSLO/SOFIA (Dagbladet): Mye står på spill når Norge møter Bulgaria i Sofia i morgen. Kort fortalt: Taper vi, kan vi mer eller mindre glemme EM neste år. Unngår vi tap, lever håper videre.

Landslagssjef Per-Mathias Høgmo og Nürnberg-stopper Even Hovland møtte pressen for siste gang i kveld i forbindelse med morgendagens kamp.

Høgmo understrekte at han mener Norge er godt forberedt, til tross for de mange skadene.

- Vi har fått gjort det vi skulle før kampen. Vi hadde en god inngang på mandag, vi fikk satt gruppa og restituert. Vi har satt prinsippene for hvordan vi skal spille. Vi har også brukt tida godt mellom treningene, innledet landslagssjefen.

Nekter å avsløre På spørsmål fra Dagbladet om hvordan Norge skal spille i morgen, var svaret:

- Det får dere se i morgen.

Høgmo fikk naturlig også spørsmål om han føler presset i forbindelse med morgendagens nøkkelkamp. Han understreker at jobben hans er et langtidsprosjekt.

- Ledelsen (i NFF) er krystallklar, dette er et langsiktig prosjekt, fire år. Dette er ikke et Per-Mathias-Høgmo-prosjekt. Det er norsk fotballs prosjekt, sier han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer