Høgmo om massiv kritikk: - Det vil alltid være diskusjoner

Møtte pressen før Finland-kampen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Per-Mathias Høgmos (56) to og et halvt år som landslagssjef har vært svært omdiskuterte. Bråk rundt forgjenger Egil Olsens avgang, tapte kvalifiseringersforsøk til både VM i 2014 og EM i sommer, samt kritikk for en rekke andre forhold har bidratt til at presset på 56-åringen er større enn noensinne.

Etter fadesen mot Ungarn i november ble Høgmo slaktet for laguttaket. I etterkant har også retorikken, blant annet hans motvilje til å innrømme feil og ønsket om å snu den norske tippeligasesongen, og spillet i 0-0-kampen mot Estland skapt misnøye i deler av Fotball-Norge. Mot Finland i morgen forventes det heller ikke mer enn rundt 10 000-12 000 tilskuere på Ullevaal stadion. Høgmo forteller at han likevel ikke er bekymret.

- Når det gjelder diskusjoner, så vil det alltid være det av ulik karakter. Det er positivt at det er et stort engasjement. Når det gjelder billettpriser, så har jeg ikke kjennskap til det. Men vi hadde nesten fem fulle hus i fjor, og så vidt jeg husker ble Ungarn-kampen solgt ut på en halv time. Jeg vet også vi vil få stinn brakke mot Tyskland, sier Høgmo under dagens pressekonferanse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer