Høgmo om Ødegaard: - Han er skadet. Ikke med mot Italia

Bedring for Dæhli.

FØLING MED SKADE: Martin Ødegaard fikk kjenning med en skade etter U21-kampen mot Portugal på torsdag. Han er dermed ikke med i troppen mot Italia. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
FØLING MED SKADE: Martin Ødegaard fikk kjenning med en skade etter U21-kampen mot Portugal på torsdag. Han er dermed ikke med i troppen mot Italia. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HOTEL BRISTOL (Dagbladet): Landslagstrener Per-Mathias Høgmo holdt i dag pressekonferanse, tre dager før kampen mot Italia i EM-kvalifiseringen

Skader Han åpnet med å fortelle om skadesituasjonen i den norske troppen.

- Martin Linnes er ute med skade. Det samme gjelder Vegar Eggen Hedenstad. Derfor har vi valgt å kalle inn André Danielsen.

Han fortsatte:

- Jeg vet det har vært stor interesse hvorvidt Martin Ødegaard blir tatt ut. Han våknet opp etter kampen mot Portugal med skade. Derfor ble dette ikke aktualisert. Vi hadde stor glede av å ta ham med i troppen mot Emiratene. Jeg er imponert med over ferdighetene hans.

- Hadde 15-åringen blitt tatt hvis han ikke var skadet?

- Det blir hypotetisk.

Bedring for Dæhli Det var naturligvis også spørsmål knyttet til skaden til Mats Møller Dæhli. Der hadde Høgmo langt bedre nyheter.

- Det er mye bedre med Mats Møller Dæhli. Forhåpentligvis er han i trening i morgen, og er klar til kamp. Vi skal ikke friskmelde han endelig, men det ser bra ut.

Bildet bekreftet Høgmo snakket også om tirsdagens motstander, og sa at deres 2-0-seier over Nederland bare bekreftet det bildet de hadde av Italia.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer