Høgmo om sjokktabben: - Han tror vel at han har kontroll

Aleesami kostet Norge seieren mot Italia.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Italia - Norge 2-1 (0-1)

ROMA (Dagbladet): Norge hadde absolutt siste sjanse til å kvalifisere seg direkte til EM-sluttspillet i kveld. Men da måtte vi vinne over Italia på Stadio Olimpico i Roma.

Og det startet på best mulig måte: Etter 23 minutter fikk Alexander Tettey ballen utenfor 16-meteren. Han klinte til og keeper Gianluigi Buffon var sjanseløs.

Norge hadde ledelsen i 51 minutter, så utliknet Alessandro Florenzi etter en kjempebrøler av Norges venstreback Haitam Aleesami. Etter 82 minutter gikk Italia opp i 2-1 ved Graziano Pelle.

Slik holdt det seg kampen ut. Dermed må Norge via playoff for å komme til EM-sluttspillet i Frankrike neste sommer.

Synd - når det startet så bra!

Skuffet Høgmo Etter kampen møtte Per-Mathias Høgmo pressen, og landslagssjefen var naturligvis en skuffet mann etter at Aleesamis tabbe kostet Norge muligheten til å vinne.

- Det er veldig synd at målet kommer akkurat der, men sånn er det. Han tror vel at han har kontroll på situasjonen. Det er sånn som skjer. Haitam gjør en strålende kamp utenom det. Det er en uheldig situasjon, sier Høgmo til TV Norge.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.