Høgmo om stormen mot Johansen: - Ikke unaturlig at du får høre det

Forsvarer Celtic-spilleren.

ALVORET HAR STARTET:  Per-Mathias Høgmo på vei inn til dagens pressekonferanse på Lillestrøm. Til høyre landslagets kommunikasjonssjef Svein Graff.
ALVORET HAR STARTET: Per-Mathias Høgmo på vei inn til dagens pressekonferanse på Lillestrøm. Til høyre landslagets kommunikasjonssjef Svein Graff. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Norge - Ungarn, på TVNorge torsdag klokka 20.45LILLESTRØM (Dagbladet): Landslagstrener Per-Mathias Høgmo (55) samlet i dag spillerne på Lillestrøm. Torsdag venter den første kampen i EM-playoffen mot Ungarn på Ullevaal. Returen går i Budapest tre dager seinere.

- Vi står overfor de to kampene vi har ventet på alle sammen, sa Høgmo på en pressekonferanse i ettermiddag.

- På tur dit har vi fullført kvaliken. Vi har hatt fem-seks fulle hus. Vi var 17 minutter fra å vinne gruppa foran Kroatia og Italia. Nå venter to ganger 90 minutter. Det handler om å optimalisere de individuelle prestasjonene og kollektivet. Det starter i dag.

Favoritt På forhånd heller ekspertene til at Norge er favoritt. Skjønt, legger vi den siste FIFA-rankingen til grunn blir det kanskje ikke så lett likevel.

Ungarn ligger på 33. plass. Norge er nummer 46. Men tradisjonelt har vi hatt et godt tak på playoffmotstanderen de siste åra.

Og Høgmo er optimist.

- Det som gleder meg mest er å registrere utviklingen individuelt og som lag. Måten gruppa som helhet håndtererer det å være landslagsspiller på - både når vi vinner og taper - viser en profesjonalitet som er svært viktig på et landslag, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer