Høgmo-premieren i ferd med å bli norsk flause

Norge slapp inn to på ett minutt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Slovenia-Norge 2-0 til pause - følg andre omgang i vårt livestudio:

MARIBOR (Dagbladet): Norge skulle ha ballen mer enn før, sa Per-Mathias Høgmo før sin første landskamp.

Og det hadde de - i noen få minutter. Så tok Slovenia over alt. Og rundspilte Norge, som hadde defensive huller Egil Drillo Olsen ville fått fnatt av.

- Vi sprekker opp veldig, og henger ikke godt nok sammen. Feil avstander defensivt gjør at de spiller seg lett gjennom. Målene kommer i en femminutters periode som var veldig dårlig og svak av oss. Vi blir hardt straffa, men spiller oss godt inn i kampen, sa Tor Ole Skullerud til Max i pausen, og la til:

- De siste 20 er sånn vi vil se ut. I andreomgang må vi fortsette som vi avsluttet den første omgangen. Vi manglet trykk innenfor motstanderens boks. 

Da 1-0 kom, var det som følge av ett av mange angrep langs Norges venstreside, som Tarik Elyounoussi og Tom Høgli hadde store problemer med å stenge av defensivt. Innlegget fra Nejc Pecnik var perfekt - og inne i feltet kunne Milivoje Novakovic upresset styre ballen forbi Rune Almenning Jarstein.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer