VILLE HA SVAR: Stabæk-trener Jan Jönsson ville oppsøke Per-Mathias Høgmo for å få vite hva TIL-treneren mente med å peke og kjefte mot ham. Men da ble Jönsson vist på tribunen for å forlate sitt tekniske område. Mellom de to trenerne ser vi fjerdedommer Bjørn Hansen. Foto: Christian Thomassen, Scanpix
VILLE HA SVAR: Stabæk-trener Jan Jönsson ville oppsøke Per-Mathias Høgmo for å få vite hva TIL-treneren mente med å peke og kjefte mot ham. Men da ble Jönsson vist på tribunen for å forlate sitt tekniske område. Mellom de to trenerne ser vi fjerdedommer Bjørn Hansen. Foto: Christian Thomassen, ScanpixVis mer

- Høgmo setter fingeren i meg to ganger

Derfor ble sindige Jönsson sint og sendt på tribunen.

||| FORNEBU/OSLO (Dagbladet): Den vanligvis så sindige svensken Janne Jönsson ble for første gang i trenerkarrieren sendt på tribunen.

Stabæk-sjefen forklarer sinnet med det han oppfattet som upassende oppførsel fra Tromsø-trener Per-Mathias Høgmo.

Situasjonen oppsto etter det Jönsson kaller en spontanreaksjon mot et frispark mot Daniel Nannskog.

- Høgmo setter fingeren dypt i meg to ganger og skriker masse mot meg. Jeg ville svare ham, og da forlot jeg vårt tekniske område for å gå bort til ham og høre hva han hadde å si. Fjerdedommeren gikk sammen med meg, og jeg var helt rolig, sier svensken.

Det var trolig det at han krysset krittstrekene som han skal holde seg innenfor som førte til Jönssons utvisning.

- Jeg sa ingenting til dommeren, men søkte bare et svar fra Høgmo. Da dommeren viste meg ut, virket det nesten som om han beklaget at beslutningen hadde blitt tatt, sier Jönsson.

Jönsson ønsket ikke å snakke med Høgmo direkte etter kampen.

- Jeg vet ikke hva som vil skje nå, men nå skal vi lese dommerrapporten. Jeg synes det er rart å bli sendt på tribunen når jeg ikke er aggressiv, sier svensken.

Per-Mathias Høgmo ville ikke kommentere situasjonen overfor pressen på Telenor Arena før han og Tromsø-troppen satte kursen mot flyplassen.