Høgmo skuffet over bare ett poeng

Sjansesløseri mellom Tromsø og Sandefjord.

POENGDELING:  TILs Lars Iver Strand i duell med Sandefjords Ebrima Sohna under eliteseriekampen i fotball mellom Tromsø og Sandefjord.
Foto: Rune Stoltz Bertiniussen / SCANPIX
POENGDELING: TILs Lars Iver Strand i duell med Sandefjords Ebrima Sohna under eliteseriekampen i fotball mellom Tromsø og Sandefjord. Foto: Rune Stoltz Bertiniussen / SCANPIXVis mer

||| Tromsø-trener Per-Mathias Høgmo skrøt av spillerne, men kunne ikke døyve skuffelsen over bare ett poeng etter 1-1 mot Sandefjord på Alfheim.

- Spillerne leverte en strålende kamp og da vi kom litt under i banespillet, hadde Sead Ramovic et par flotte redninger, sa Høgmo som mente Tromsø skulle ha avgjort kampen tidlig i andre omgang.

Tromsø ledet 1-0 etter 59 minutters spill da Miika Koppinen flikket inn et knallhardt skudd med venstrebeinet fra Adriano Munoz. Etter stort Sandefjord-overtak i første omgang, kom et nytt Tromsø på banen etter hvilen og styrte det meste av banespillet.

Reddet og bommet

Gjestene kom også til noen fete sjanser, men Ramovic reddet Tromsø med et par feberredninger. Like heldig var han ikke ett minutt før full tid da han bommet på et innlegg i feltet som resulterte i 1-1 i søndagens kamp.

Innbytter Malick Mane scoret utligningsmålet for Sandefjord. Han sto rett plassert da Ramovic var på sin «skovtur».

Tromsøs Morten Moldskred trodde seieren var i lomma — lenge.

- Bittert å ryke på slutten ettersom vi har seieren nærmest i lomma. Litt mangel på konsentrasjon gjør at vi slipper til motstanderen på den måten, men det er ikke første gang det skjer, sa Moldskred.

Fete tilbud

Sandefjord-trener Patrick Walker var ikke fornøyd med uavgjort etter spill og sjanser. Han mente Sandefjord hadde flere, fete tilbud som de kunne utnyttet langt bedre.

- Blant annet hadde Samuel Isaksen noen gode muligheter som kunne resultert i noe mer. Men alt i alt en godt gjennomført bortekamp for vår del, sa Walker til NTB

Sandefjord-keeper Espen Bugge Pettersen mente laget fortjente full pott.

— Godt å komme tilbake i kampen og vi fortjente poenget. Kanskje også alle tre poengene ettersom vi hadde noen bra sjanser ellers, sa Bugge Pettersen.

Sandefjords keeper var solid i feltet og ordnet opp i stor stil på Tromsøs mange hjørnespark.

(NTB)