Høgmo skuffet over bare ett poeng

Sjansesløseri mellom Tromsø og Sandefjord.

POENGDELING:  TILs Lars Iver Strand i duell med Sandefjords Ebrima Sohna under eliteseriekampen i fotball mellom Tromsø og Sandefjord.
Foto: Rune Stoltz Bertiniussen / SCANPIX
POENGDELING: TILs Lars Iver Strand i duell med Sandefjords Ebrima Sohna under eliteseriekampen i fotball mellom Tromsø og Sandefjord. Foto: Rune Stoltz Bertiniussen / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

||| Tromsø-trener Per-Mathias Høgmo skrøt av spillerne, men kunne ikke døyve skuffelsen over bare ett poeng etter 1-1 mot Sandefjord på Alfheim.

- Spillerne leverte en strålende kamp og da vi kom litt under i banespillet, hadde Sead Ramovic et par flotte redninger, sa Høgmo som mente Tromsø skulle ha avgjort kampen tidlig i andre omgang.

Tromsø ledet 1-0 etter 59 minutters spill da Miika Koppinen flikket inn et knallhardt skudd med venstrebeinet fra Adriano Munoz. Etter stort Sandefjord-overtak i første omgang, kom et nytt Tromsø på banen etter hvilen og styrte det meste av banespillet.

Reddet og bommet

Gjestene kom også til noen fete sjanser, men Ramovic reddet Tromsø med et par feberredninger. Like heldig var han ikke ett minutt før full tid da han bommet på et innlegg i feltet som resulterte i 1-1 i søndagens kamp.

Innbytter Malick Mane scoret utligningsmålet for Sandefjord. Han sto rett plassert da Ramovic var på sin «skovtur».

Tromsøs Morten Moldskred trodde seieren var i lomma — lenge.

- Bittert å ryke på slutten ettersom vi har seieren nærmest i lomma. Litt mangel på konsentrasjon gjør at vi slipper til motstanderen på den måten, men det er ikke første gang det skjer, sa Moldskred.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer