Høgmo tok ut debutant: - Det er spennende og interessant

FK Göteborgs Haitam Aleesami (24).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): Per-Mathias Høgmo tok i dag ut troppen til EM-kvalifiseringskampene mot Bulgaria og Kroatia. Der var det to nykommere: Rosenborgs Ole Selnæs og IFK Göteborgs Haitam Aleesami.

Sistnevnte er venstreback med fortid i Skeid og Fredrikstad. Han kom til den svenske storklubben før inneværende sesong.

- Vi har et mål om å ha venstrefoter på venstrebacken, og det kommer noen nå etter hvert. Aleesami har kvaliteter både med og uten ball, og vi har lyst til å se ham i landslaget nå, uttalte Per-Mathias Høgmo på pressekonferansen.

- Spennende Dagbladets kommentator Morten Pedersen syns Haitam Aleesami er spennende.

- Det er interessant. Det er fint å få prøvd en venstreback med et venstrebein. Det har vi ikke hatt siden John Arne Riise. Og jeg håper Haitam er bedre en mot en defensivt enn den forrige venstrebacken var, sier Morten P.

Aleesami skrev under på en fireårskontrakt med Göteborg august i fjor. Han har spilt rundt 20 kamper for det svenske laget, som topper den svenske ligaen. Han er nok ukjent for folk flest, men spiller altså på et lag som har sluppet inn desidert minst mål i Allsvenskan (12 baklengs).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.