Høgmo tror på snarlig Stefan-overgang til Bundesliga

Eller Premier League.

SPÅR KARRIERESTEG:  Landslagstrener Per-Mathias Høgmo (t.v.) er meget fornøyd med karriereutviklingen til Celtics Stefan Johansen. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
SPÅR KARRIERESTEG: Landslagstrener Per-Mathias Høgmo (t.v.) er meget fornøyd med karriereutviklingen til Celtics Stefan Johansen. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MARBELLA (Dagbladet): Stefan Johansen brukte høsten 2014 til å fjerne all tvil om landslagsplassen, han fikk prisen som årets spiller i norsk fotball før jul, han ble månedens spiller i skotsk Premier League for februar 2015, og han kan fort avslutte sesongen med The Treble i Celtic.

- Stefan fikk et internasjonalt gjennombrudd i fjor, sier Per-Mathias Høgmo til Dagbladet.

Spår Johansen-overgang - Fra å være en topp nasjonal spiller så gikk han foran og viste vei. Jeg synes på mange måter Bulgaria-kampen var en milepæl for ham, sier landslagssjefen videre - og prater da om 2-1-seieren i kvalikkampen i oktober.

Da fikk Stefan Johansen 8 på spillerbørsene i Dagbladet og VG, etter å ha strødd rundt seg med både pasninger og taklinger.

- Han viste da at han er en klassespiller, og i tida etter har han fulgt opp med gode prestasjoner i Celtic. I Stefan har vi fått en markant profil som kommer til å spille i Bundesliga eller Premier League i løpet av kort tid, fastslår Høgmo overfor Dagbladet.

Johansen stresser ikke - Det er hyggelig å høre, og du gjør det ikke dårlig hvis du blir nevnt i slike sammenhenger, sier Johansen når Dagbladet viderebringer Høgmos ord under mandagens presseseanse med landslaget i Marbella.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.