Høgmo varsler endringer før Finland-kampen

Møtte pressen i Drammen.

I GODT HUMØR: En smilende Per-Mathias Høgmo møtte pressen før kampen tirsdag. Her er han fra en tidligere anledning. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet  .
I GODT HUMØR: En smilende Per-Mathias Høgmo møtte pressen før kampen tirsdag. Her er han fra en tidligere anledning. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet . Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Landslagssjef Per-Mathias Høgmo møtte i dag pressen i Drammen før tirsdagens landskamp mot Finland.

Norge er nok ute etter å revansjere den trauste 0-0-kampen mot Estland torsdag. Det ble langt fra en festforestilling i Tallinn, og Norge skapte bare tre målsjanser.

- Vi må bli bedre. Mer effektiv på siste tredjedel. Og så ser vi at et veldig viktig suksesskriterie er å holde nullen internasjonalt, sier Høgmo, som trekker fram at Norge holdt nullen i seks av ti gruppespillskamper.

- Min oppgave er alltid å holde fokus på neste trening og laget. Det er det jeg får gjort noe med. Det vil svinge med resultatene. Vi har hatt gode perioder. Det er mange spillere som er i rivende utvikling, sier Høgmo videre via TV 2.

- Ikke store endringer 56-åringen holdt kortene tett til brystet når det gjaldt hvem som kommer til å starte kampen, men varsler samtidig at det blir endringer for å matche flest mulig spillere. Han vil ikke si noe om hvem som starter på topp mot Finland.

- Det får vi komme tilbake til, hva vi velger å starte med. Jeg syns Jo Inge gjorde en veldig god jobb (mot Estland journ.anm.). Han er anvendelig. Han kan spille kant og nummer 10. «Dio» (Adama Diomande journ.anm.) har vært lenge ute, han er tilbake. Han er en spiller vi har tro på framover. Det blir ikke store endringer, men noen endringer blir det, sier Høgmo.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer