Norge - Aserbajdsjan:

Høgmo vil ikke diskutere om han er rett mann for jobben etter skandaletapet

Tapte i Baku.

1-0: Her får du høydepunktene. Se alle høydepunktene fra Aserbajdsjan - Norge og resten av kveldens kamper i VM-kveld på MAX klokka 22.45. Video: Max Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BAKU / OSLO (Dagbladet): Kampen mot Aserbajdsjan i Baku var på alle måter en kamp Norge skulle vinne, men slik ble det ikke.

Det tidlige målet til Maksim Medveedev ble beholdningen, og det var en skuffet landslagstrener som snakket med MAX etter kampen.

- Først og fremst er det en veldig skuffelse over at vi taper 1-0 her nede. Ikke noe mer å si om det. Det er for dårlig kvalitet i de avgjørende situasjonene, sier han.

I alle fall i den første omgangen skapte Norge en del muligheter, men det ble med sjansene. Akkurat det er også noe landslagssjefen trekker fram.

- Vi skaper en del, og vi burde skapt enda mer. Vi kommer i de situasjonene vi skal i forhold til innlegg, men kvaliteten på både innlegg og avslutninger er for svak.

- Når vi ikke setter de sjansene, blir det en sånn dag på jobben.

På pressekonferansen etterpå, mener Høgmo at dette er en kamp som ble som forventet.

- Vi vil alltid vinne kamper. Vi vet også at Aserbajdsjan blir bedre. Det var en jevn kamp her i fjor. Det var en kamp som ble slik vi forventet, sier han.

Høgmo fikk også spørsmål om han var rett mann til å lede Norge videre i kvalifiseringen inn mot den viktige kampen mot Tsjekkia i november.

Han understreker at det ikke er riktig tidspunkt for å svare på slike spørsmål, men svarer likevel.

- Det gjør jeg. Nå er vi veldig skuffa over resultatet. Jeg akter ikke å gå inn i denne type diskusjoner nå.

Nå er fokuset på den kommende kampen mot San Marino.

- Sist tok vi fire poeng mot Aserbajdsjan, sånn sett ligger vi bak. Nå må vi ta poeng mot San Marino og starte poengsankingen, sa Høgmo.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer