VURDERER:  Per-Mathias Høgmo vurderer å hente inn ikke en, men to trenere for å erstatte assistenten Tor Ole Skullerud, som er blitt ny Molde-trener. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
VURDERER: Per-Mathias Høgmo vurderer å hente inn ikke en, men to trenere for å erstatte assistenten Tor Ole Skullerud, som er blitt ny Molde-trener. Foto: Berit Roald / NTB scanpixVis mer

Høgmo vurderer å hente to nye assistenter

Trenger erstatning for Skullerud.

Per-Mathias Høgmo vurderer å hente inn ikke en, men to trenere for å erstatte assistenten Tor Ole Skullerud, som er blitt ny Molde-trener.

- På kort sikt er (analyseansvarlig) Martin Foyston hentet opp som assistent, men jeg kommer nok til å styrke apparatet noe. Jeg kommer til å tenke litt på det først. «Toro» var heltidsansatt. Jeg får se om det blir to deltidsansatte eller en heltidsansatt, sier Høgmo til NTB.

Han er glad for at Skullerud fikk jobben som Ole Gunnar Solskjærs etterfølger.

- Det er gøy at han får muligheten i Molde, og det er nok smart å drive litt inn og ut av forbundet. Jeg støttet «Toro» hele veien, og det er også bra at Molde kommer til å spille ganske likt landslaget, sier landslagssjefen.

(NTB)