Høgmos reaksjon på kritikk fra egne: - Spillerne kan si noe de angrer på

Per-Mathias Høgmo møtte pressen etter Aserbajdsjan-tapet.

DIREKTE: Se pressekonferansen med Per-Mathias Høgmo. Video: NTB Scanpix Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SANDVIKA(Dagbladet): Det norske fotballandslaget fløy direkte hjem fra Baku etter gårsdagens pinlige 1-0-tap mot Aserbajdsjan i VM-kvaliken.

Dagen derpå stilte landslagssjef Per-Mathias Høgmo til pressekonferanse i Sandvika, der han må svare på spørsmål om sin egen framtid som landslagstrener.

Det var en diskusjon han ikke ville ta i går kveld, men i dag krever nærmest et fulltallig kommentatorkorps i norsk presse hans avgang.

Da han møtte pressen i dag, sa Høgmo følgende om gårsdagens kamp:

- Vi har sett på hva vi syns fungerte i forhold til strategien vi la, og vi kommer oss veldig mange ganger til innlegg. Vi har 35 innlegg i boks. Og da er vi samtidig inne på det som er vår akilles for tida: Vi er ikke vasse nok på kvaliteten i innleggene og å være effektive for tida. Det har preget oss litt. Vi er oppe i 14 sjanser mot Aserbajdsjan på de to siste kampene og har null mål. Vi skaper mye, kommer oss inn i scoreboks - men er ikke effektive nok til å avgjøre fotballkamper.

Fortsetter

I går kveld gikk fotballpresidenten ut og sa Høgmo ikke var fredet. Det setter Høgmo selv pris på:- Han gjør jobben som president. Jeg har sittet i tre år, det er en jobb hvor du blir evaluert hele veien. Jeg håper at jeg blir svært kritisk evaluert også framover.- Hvorfor skal du fortsette?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer