Tsjekkia - Norge - 2 dager igjen

Høgmos svar på Davys spørsmål: - En konstruert konflikt

- Jeg opplevde ikke at spillere skyldte på hverandre. 

PASSIAR: Davy Wathne og Per-Mathias Høgmo slår av en prat etter landslagets trening i Berlin tirsdag.  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
PASSIAR: Davy Wathne og Per-Mathias Høgmo slår av en prat etter landslagets trening i Berlin tirsdag.  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tsjekkia - Norge, VM-kvalifisering, på MAX fredag klokka 20.45

BERLIN (Dagbladet): Det råder tilsynelatende harmoni innad på landslaget i fotball. Dette til tross for en elendig start på VM-kvaliken og at et sluttspill i Russland henger i en tynn tråd.

På en pressekonferanse i Berlin tirsdag kveld tok TV 2's Davy Wathne opp noe av det som skjedde under forrige samling. Da tapte Norge 1-0 for Aserbajdsjan, før San Marino ble slått 4-1.

Aserbajdsjan-tapet var bittert. Og spillere gikk i strupen på hverandre.

Midtbanespiller Ole Selnæs syntes det var «ræva» at angriperne ikke scoret mål. Joshua King - på sin side - følte seg truffet og tok uttalelsen på kontoen for at «Selnæs er ung».

Fredag er det ny kamp, denne gang mot Tsjekkia i Praha.

Davy til Høgmo:

- Hvordan har du angrepet at spillere i ulike lagdeler skyldte på hverandre? Spissene sa det renner inn bak, og de bak sa at spissene ikke scorer mål. Dette var en tendens til ansvarsfraskrivelse.

Høgmo til Davy:

- Faktum der var at en spiller ble spurt og ga uttrykk for at vi må bli bedre til å score mål. Dette ble fulgt opp av en journalist. Han spurte om hva vedkommende syntes om at «dere ikke gjorde jobben». Da er det vanskelig med presisjonsnivået. Jeg opplevde det ikke som at noen skyldte på hverandre. Jeg mente det ble en konstruert konflikt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer