Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Høidalen/Kjemperud på 7. plass

Vegard Høidalen og Jørre Kjemperud var svært skuffet etter å ha blitt slått ut i sandvolleyturneringen i Berlin. Det ble bare 7. plass.

Lørdag ble de nektet videre spill i verdensserieturneringen etter at det ble 1-2-tap for det sveitsiske paret Kubel/Heuscher. Settsifrene var 15-21, 21-16 og 12-15.

- Det skal ikke gå an, for vi skal ikke tape for dette paret, sa en nedtrykt Vegard Høidalen til NTB.

- Vi var med til 11-11 i det siste settet, og det kunne like gjerne ha blitt seier til oss. Men slik gikk det ikke. Dette ble litt for dårlig, selv om 7. plassen i seg selv ikke er så aller verst, sa Høidalen.

Tidligere lørdag hadde Høidalen og Kjemperud tapt 0-2 (20-22, 7-21) for det sveitsiske brødreparet Laciga. Deretter slo de Rogers og Holden fra USA 2-1 (25-27, 21-14, 32-21). Men så stoppet det altså opp.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling