Høidalen/Kjemperud til kvartfinalen

STAVANGER (Dagbladet): Vegard Høidalen og Jørre Kjemperud er klar for kvartfinalen i verdensserie-turneringen etter spill i verdensklasse i åttendedelsfinalen

Vinner de kvartfinalen i kveld blir Kjemperud/Høidalen første norske par i semifinalen i løpet av de fire årene turneringen har eksistert i Stavanger. Norske motstandere i kvartfinalen var brødrene Martin og Paul Laciga, som tok sølv i fjorårets turnering og ble ranket som nummer to i verden.

Feid av banen

Laciga-brødrene ble feid av banen av en supertent norsk duo.

- Vi fikk et skikkelig spark i rævva da vi gikk videre fra puljespillet og var utrolig tent på å gå videre, sier Vegard Høidalen.

De norske gutta vant det første settet med 21_16 og det andre settet med 21_17.

- Nå kan alt skje, sier Høidalen.

- Alt kan skje

I kvartfinalen cirka klokka 19.00 i kveld møter de norske gutta vinneren av 27-rankete russiske Sayfulin/Kuchnerev og sveitserne Heuscher/Kobel som er ranket som nummer 14 i turneringen. Ingen av dem er blant de mest meritterte lagene i sandvolleyball-sporten og det bør være en overkommelig norsk motstander.

- Nå har vi sluppet oss løs og alt kan skje, sier Høidalen som sammen med makker Jørre Kjemperud er ranket som nummer ni i Stavanger.

<B>KVARTFINALE:</B> Kjemperud og Høidalen går videre til kvartfinale i Stavanger.