Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Høidalen/Øvergård splittes

Skyldes blant annet manglende støtte fra forbundet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sandvolley-duoen Vegard Høidalen og Terje Øvergård har valgt å ikke satse videre sammen mot OL i 2008.

Grunnen er blant annet den manglende støtten fra forbundet.

– Vi har hatt en løpende vurdering den siste tiden på om vi skal fortsette vår satsing eller ikke. Vi har kommet frem til at det er umulig for oss å legge opp til den satsingen vi ønsker, og har ikke vært i stand til å trene slik vi må for å nå toppen. Denne sesongen føler vi at vi har vært i en endeløs blindgate. Til tross for gode resultater i 2005-sesongen, og til dels gode kamper i år, så har resultatene uteblitt, skriver duoen i en pressemelding.

Mangler penger

Den viktigste årsaken til at Sandvolley-duoen har bestemt seg for å kutte, er at de ikke har god nok økonomi til å gjennomføre det treningsprogrammet som skal til for å nå målene de har satt seg.

– Ingen av oss er interessert i å gjennomføre en satsing som ikke er 100 prosent og at støtteapparatet vi fikk signaler om at vi skulle få, med visse hederlige unntak, er uteblitt.

Tungt hjerte

De mener det derfor er meget vanskelig å gjøre de forbedringene som trengs for å komme opp i toppen, både i forhold til Terje Øvergårds omskolering fra innendørs- til utendørsspiller, og i forhold til Vegard Høidalens omskolering fra blokk til forsvarsspiller.

SLUTT: Sandvollyballparet Vegard Høidalen (t.h.) og Terje Øvergård skiller lag. Foto:
SLUTT: Sandvollyballparet Vegard Høidalen (t.h.) og Terje Øvergård skiller lag. Foto: Vis mer

– Det er med tungt hjerte vi avslutter samarbeidet da vi begge fortsatt har stor tro på at vi ville hatt potensial til å nå målene våre under de rette rammevilkår.

Øvergård har ikke tatt noen avgjørelse i forhold til videre satsing, verken innendørs eller utendørs, mens Vegard Høidalen kommer til å satse videre på stranden, men det er ikke bestemt hvem han skal spille med ennå.

(ANB)

image: Høidalen/Øvergård splittes