Høiland: - Det jeg har prestert hittil er latterlig

Fikk endelig en opptur.

(Dagbladet): Strømsgodset vant fortjent 3-1 mot Lillestrøm hjemme på Marienlyst i kveld.

Fred Friday scoret - som vanlig - for Lillestrøm, mens Tokmac Nguen, Marcus Pedersen og Tommy Høiland scoret for drammenserne. Det ble spesielt for sistnevnte.

Høiland har hatt en tung start på karrieren i Godset, men i dag scoret han etter bare fire minutter på banen etter å ha kommet inn for Pedersen etter 82 minutter.

Det betyr mye for jærbuen.

- Gjorde godt - Jeg har ikke hatt den beste starten på karrieren i Godset, så det gjorde godt, sier Høiland til TV 2 om scoringen.

Den tidligere Molde-spissen hadde ikke scoret i serien siden åpningskampen mot Brann i mars. Både mot Haugesund og Sogndal bommet 27-åringen på straffe.

- Latterlig - Det har vært vanskelig ikke å tenke på det, men vi har jo vunnet de kampene. Men det jeg har prestert hittil i Godset-drakta er latterlig, sier han.

Med 3-1 i kveld er Strømsgodset på 4. plass i Tippeligaen, bare to poeng bak serieleder Rosenborg. Drammenserne har riktignok én kamp mer spilt enn flere av gullrivalene.

Lik Dagbladet Sport på Facebook

Meninger rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukens viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag. Nyhetsbrevet kan inneholde annonser. Du kan når som helst melde deg av.